Vállalkozásoknak Könyvelőknek
BLOG KATEGÓRIÁK

Februári rendszerfrissítés

2018. február 22.
Olvasási idő: 4 perc

Az eBIZ – Digitális Pénzügyi Asszisztenst azért fejlesztjük, hogy értéket teremtsünk és időt spóroljunk a felhasználóink (vállalkozók és könyvelők) számára. Fontos az ügyfeleink véleménye, észrevétele az eBIZ-zel kapcsolatban, ezért most is több olyan új vagy meglévő funkció felvétele vagy módosítása került a termékfejlesztési listára, melyek ezen igények, vélemények alapján jöttek be hozzánk.

Íme néhány újdonság:

Számlát rögzítő neve, rögzítés ideje

Cégvezetőként fontos, hogy tisztán lásd, hogy az eBIZ-hez hozzárendelt munkatársaid milyen számlákat mikor állítottak ki. Ezért most minden kiállított számla előnézetében szerepel, hogy melyik felhasználó mikor állította azt ki!

 

Devizanemek kimutatás a pénzügyeim résznél

Több devizanemben állítasz ki vagy fogadsz be számlát és szeretnéd látni hogyan alakulnak ebből a bevételeid, kiadásaid?! A Pénzügyeim menüpont alatt most már az általad „használt” devizanemekre bontva láthatod a várható kiadásokat és bevételeket.

Gyakran kérdezik tőlünk, hogy milyen devizanemekben lehet kiállítani számlát az eBIZ rendszeréből, pl.: „Mivel nemzetközi a szolgáltatásunk, ezért nagyon sok devizát kezelünk, HUF, RON, PLN, TRY, INR, IDR, VND, BRL, ARS, COP, BRL, MXN, NGN, RUB, UAH jelenleg, de ezek listája is bővülhet vagy csökkenhet.”

A válaszunk, hogy az eBIZ-ben minden, MNB által elismert devizanemben ki lehet állítani és be lehet fogadni számlát!

Számlakeresés egyszerűsítése

Sokan jelezték, hogy könnyebb és gyorsabb lenne a számlák áttekinthetősége, ha a száma sorszám is szerepelne a számla áttekintőben. Örömmel jelentjük, hogy mostantól láthatók a számlák sorszámai, valamint ez alapján is lehet szűrni és keresni a számlák között!

Bankkapcsolat aktiválása

Az eBIZ funkcióit akkor lehet igazán kihasználni, ha bankkapcsolatot is hozzáadunk. Sokan még ezt nem tették meg, most nekik segítünk ebben az alábbi felülettel:

Amennyiben még nincs OTP-s vállalkozói számlacsomagod, akkor az otpbusiness.hu-n tudod megnézni az aktuális számlacsomag kínálatot. Most az OTP Business akciója keretében akár 12 hónapig is elengedik a havidíjat. Tudj meg többet az akció feltételeiről!

 

Kitől jött a számla?

A felhasználóink ideje fontos számunkra, ezért egy olyan kényelmi fejlesztést végeztünk, mellyel időt tudunk spórolni nekik:

Már az értesítéseknél megmutatjuk, hogy mely cégtől/partnertől érkezett számla, így nem kell külön belépni a számláim menüpontba.

Emellett számos további hasznos finomhangolást végeztünk el, mellyel kényelmesebben és gyorsabban tudod használni az eBIZ-t!

Amennyiben kérdésed, véleményed van az eBIZ-zel kapcsolatban, bátran vedd fel velünk a kapcsolatot a info@otpebiz.hu emailcímen vagy írj üzenetet a Facebookon!

LEGFRISSEBB
Egyéb, Hasznos, NAV bekötés

NAV-ra kész számlázás az eBIZ-zel!

Egyéb, NAV bekötés

Legyél Te is NAV-ra kész!

Hasznos, NAV bekötés

Hogyan regisztráljak a NAV Online Számla rendszerébe 2020-ban?

Akció

Segítség a nehéz időkben

Egyéb, Funkció

Teljesítési igazolás az eBIZ-ből

Egyéb

Maradj otthon a járvány időszaka alatt

Hasznos

Azonnali fizetés – tudnivalók

NAV bekötés

Számlázás 2020 – megszűnik a kézi számlatömb?

Funkció

Számlatömb – egyedi számlasorszám használata

Ügyféltörténetek

Aki az eBIZ-ben nem lát előnyt, az szeret adminisztrálni