Vállalkozásoknak Könyvelőknek
BLOG KATEGÓRIÁK

Groupama Biztosító e-számlák

2018. december 14.
Olvasási idő: 5 perc

Összegyűjtöttünk mindent fontos információt, amit a Groupama Biztosító e-számláiról és az eBIZ-es regisztrációról tudnod kell:

A környezetvédelem fontos szempont a Groupama Biztosító számára is, ezért 2018. decemberétől a Groupama Biztosító a számláit az eBIZ-ből állítja ki e-számla formátumban (papír, nyomtatópatron felhasználás és postai sorban állás nélkül).

Amennyiben elektronikus kommunikációs nyilatkozattal rendelkező lakossági ügyfélként van szerződésed a Groupama Biztosítóval, úgy nincs semmilyen teendőd, hiszen a számládat a Groupama Biztosítónál megadott email címedre, elektronikusan fogod megkapni.

Vállalkozói ügyfélként regisztrálnod kell a Groupama Biztosító által kiküldött levél alapján az eBIZ-be, hogy a jövőben a Groupama Biztosító által kiállított e-számláidat megkapd. 

A regisztrációs folyamatban fontos szerepe van a levélben kapott AKTIVÁCIÓS KÓDnak!

Aktivációs kód

Az aktivációs kódot két helyen is megadhatod, célszerű az elsőt választani:

1. Regisztrációkor

A regisztrációs folyamatban a céghozzáadást követően tudod megadni az aktivációs kódot:

2. Regisztráció után, utólag megadni

Amennyiben a regisztráció során nem adtad meg, hanem a “Tovább, kód megadása nélkül” feliratra kattintottál, akkor utólag is megadhatod az aktivációs kódot a CÉGEM menüpont alatt:

Gy.I.K. – Kérdésed van?

Kérdésed van a Groupama Biztosító által küldött számláddal kapcsolatban?
– Ebben az esetben, kérjük hívd a +36 1 467 35 00 telefonszámot, vagy látogass el a Groupama Biztosító weboldalára!

Kérdésed van az eBIZ-zel kapcsolatban?
– Amennyiben az eBIZ használata során felmerülne bármilyen kérdésed, akkor javasoljuk, hogy nézd meg tudástárunkat, ahol a felhasználóinktól érkező kérdéseket gyűjtöttük össze és válaszoltuk meg!

Kell fizetnem az eBIZ regisztrációért?

NEM! A regisztráció mellet a számla megtekintés és letöltés is teljesen ingyenes!
Az aktivációs kód megadása után a FREE előfizetői csomagunkba kerülsz, melyet díjmentesen használhatsz, továbbá lehetőséged van ingyenesen kiállítani hitelesített e-számlát is

Természetesen lehetőséged van előfizetői csomagot váltani, amennyiben az eBIZ további funkcióit ki szeretnéd próbálni! Ezt az ELŐFIZETÉSEM menüpontban tudod megtenni, ahol tájékozódhatsz az egyes előfizetői csomagok tartalmáról is!

Miért előnyös az elektronikus számla?

  • Rendkívül környezetbarát – Az eBIZ by OTP Business és a Groupama Biztosító is elkötelezett a környezetvédelem és a fenntartható fejlődés iránt.
  • Gyors – A kibocsátás pillanatában azonnal megérkezik a megadott elektronikus elérhetőségre (a papír alapú számla kézbesítésére gyakran több mint egy hetet kell várni).
  • Aktuális – A papír alapú számlával megegyezőformában és adattartalommal kerül kiküldésre, továbbá az előállítás és a kibocsátás közötti rövid átfutási idő miatt a legaktuálisabb információkat tartalmazza.
  • Hatékonyabb és olcsóbb feldolgozást tesz lehetővé – Az elektronikus irattárolással rengeteg fizikai helyet spórolhatsz meg, ráadásul sokkal egyszerűbb a dokumentumok keresése és rendezése.
  • További előnyök (prémium szolgáltatás igénylése esetén) – Az OTP eBIZ felületét Te is használhatod saját vállalkozásod számláinak kiállítására, illetve azok kifizetésének nyomon követésére!


Groupama Biztosító e-számlák
3.4 (68%) 5 szavazat
LEGFRISSEBB
Funkció

Jogosultságok és tevékenységnapló

Funkció

Melléklet csatolása a számla mellé

Funkció

Kérd a számlád az eBIZ-be!

Hasznos

DIGITALIZÁCIÓ – A te vállalkozásodra hogyan hat?

Hasznos

Digitalizáld számlázásod 2019-ben

Akció

Vállalkozói bankszámla akció

Akció

Black Friday – Duplázd meg!

Hasznos

Számlázó program váltás 2018/2019

Funkció, Hasznos

Bemutató és oktató videók – DEMO VIDEO

Frissítés

Szeptemberi rendszerfrissítés