Vállalkozásoknak Könyvelőknek
Szinkronizáld kiállított számláidat és bejövő utalásaidat
Az automata összepontozásnak köszönhetően a rendszer automatikusan felismeri és összepárosítja a kiállított számláidat, valamint a beérkező utalásokat, ezzel rengeteg, adminisztrálásra fordított időt spórolva számodra!
Így egyből láthatod, hogy melyik partnered fizetett és kinél van még kintlévőség.
Nem fizetett a partner?
Nem fizetett a partner?
Lehetőséged van a kiállított számlát ismét kiküldeni vagy szükség esetén, fizetési emlékeztetőt küldeni a vevő részére!
Az eBIZ egyből figyelmeztet belépés után, ha lejárt számlád, kintlévőséged van!
Számlák és utalások összepontozása
Számlák és utalások összepontozása
Az eBIZ-ben összepárosíthatod a kiállított számláid és a beérkező utalásokat, kártyás fizetéseket, stb. tranzakcióid közül választva. Így egyből láthatod melyik partnered fizetett és kinél van még kintlévőség.
Az automata összepontozásnak köszönhetően a rendszer ezek nagy részét automatikusan elvégzi helyetted!
Lásd tisztán a céges kiadásaidat!
Lásd tisztán a céges kiadásaidat!
Az eBIZ-ben pontosan láthatod, hogy adott időszakban mire és mennyit költöttél. Így tisztában lehetsz vállalkozásod likviditásával.
Tudd meg időben mennyi lesz az ÁFA
Tudd meg időben mennyi lesz az ÁFA
Mivel az eBIZ-ben a kimenő és bejövő számlák, valamint az internetbakoddal való összekötésnek köszönhetően a banki utalások és tranzakciók egyaránt láthatóak, így az eBIZ kiszámolja a várható fizetendő áfa összegét!
Vevők és szállítók
Vevők és szállítók
Lásd tisztán a vevői és szállítói kimutatások segítségével, hogy kinek mennyit értékesítettél, és ki, milyen értékben vásárolt Tőled.
Biztonságos számlázás
Biztonságos számlázás
Válaszd az e-számlát a számlakiállításkor, mely a digitális aláírásnak és titkosításnak köszönhetően nem módosítható, mint egy emailben küldött PDF csatolmány! Az eBIZ megfelel a legmagasabb banki biztonsági előírásoknak!

Tedd könnyebbé életed egy profi számlázóval!

Idegennyelvű számlák
Idegennyelvű számlák
Angol és német számlát egyaránt ki tudsz állítani, sőt a számlaértesítő emailek nyelve is igazodik a kiállított számla nyelvéhez!
Számlaküldés bárhonnan
Számlaküldés bárhonnan
Mivel az eBIZ felülete reszponzív, így bárhonnan, könnyen kiállíthatsz számlát! Mobilappunkkal (Android, iOS) pedig naprakész lehetsz aktuális pénzügyeiddel kapcsolatban!
Azonnali számlakifizetés – gyorsfizetés
Azonnali számlakifizetés – gyorsfizetés
A gyorsfizetés funkciónak köszönhetően partnered a kiküldött számlából azonnal ki tudja fizetni a számládat!
Számlamásolat küldés
Számlamásolat küldés
Amikor külső e-mail címre küldesz számlát, akkor a saját eBIZ-ben regisztrált e-mail címed rákerülhet másolatban a számla címzettjei közé, így amennyiben a számla címzettje válaszol a számlaértesítő emailre, úgy könnyen és kényelmesen tudtok kommunikálni egymással.
Számla tárolás
Számla tárolás
Már nem kell kinyomtatnod a számláid és iktatni iratgyűjtő dossziékba, mely a fél irodát elfoglalja. Ezt megtesszük mi digitálisan 8 évig! Ezt a formátumot a NAV is elfogadja!
Az előfizetést bármikor módosíthatod felfelé, vagy egy hónapos felmondási idővel lemondhatod. Az OTP eBIZ fenntartja magának a jogot, hogy bármikor megváltoztassa árazását. Lásd a használati feltételeinket a részletekért.
“Cégünk élelmiszer nagy-és kiskereskedelemmel foglalkozik immár 7. éve. Az eBIZ szolgáltatást elsősorban számlázásra használjuk. Azért találtuk jó ötletnek ezt a programot használni, mert a bankszámlánkhoz kapcsolódó pénzforgalmat valós időben látjuk, egyszerűen összepontozhatjuk a számlákkal. Az ára is kedvezőnek mondható, továbbá folyamatosan fejlesztés alatt áll. A NAV-val is egyszerűen össze lehetett kötni. ”
Tar Péter Pál
ügyvezető, POS-Food Kft.
“Informatikusként nagy segítség és rendkívül kényelmes, hogy az eBIZ segítségével céges pénzügyeink nagy részét az online térben intézhetem. Ezzel a munkatársak tevékenysége és a könyvelői együttműködés is távolról elosztottan végezhető, hatékonyabb, miközben a teljes folyamatot átlátom a felületen.”
Dávid
ügyvezető, realCity ITS Kft
“Átlátható, innovatív, nagyon szimpatikus, egyszerű, imádom :-)”
Anna
“Ha ki tudom váltani vagy le tudom rövidíteni a munkám során elengedhetetlenül szükséges bizonylatok beszerzésére fordított időigényt, melyhez kapcsolódó szolgáltatásként a bizonylatok könyvelésre is kerülhetnek, mindez a legszigorúbb bank biztonsági feltételek mellett könnyen kezelhető és komfortos felületen történik, melyekhez még közvetlen banki kapcsolat is jár, na azt gondolom, hogy ez lehet a könyvelők álma, megfelelő segítőtársa…, az eBIZ ilyen.”
Frigyes
“Elégedett vagyok az eBIZ-zel, január óta használom. Szeretem, hogy nyomon követhetem egy helyen a kimenő és bejövő számláimat is, láthatom az állapotaikat, sőt magukat a számla-képeket is. Jó, hogy csomagot tudok kijelölni az utalásokhoz, sőt ezeket később is láthatom. Jó, hogy már működik az összepontozás. Jónak találom a gyűjtési, lekérdezési lehetőségeket, habár ez még fejleszthető. A könyvelési funkció szuper, hasznos segítség táblázatba gyűjteni a kimenő- és bejövő számlákat, banki tranzakciókat. Könnyedén tudok ezekkel ÁFÁ-t kalkulálni, keresni akár előző hónapokban történt tranzakciókat is. És hogy NAV-ra kész, és tájékoztat a várható változásokról, ez is nagy előny most.”
Eszter
“Gyors a számla kitöltés, mert felismeri név alapján az Opten-en keresztül a vevői oldalt, nem kell töltögetni a sorokat, teljes kőrű képet ad a vállalkozás pénzügyeiről.”
György
“Az ügyfélszolgálat munkatársai nagyon értik a dolgukat, rendkívül kedvesek és segítőkészek és a lehető legrövidebb időn belül orvosolnak minden felmerült problémát.”
Károly