Vállalkozásoknak Könyvelőknek
Tölts kevesebb időt könyvelőddel
Az eBIZ rendszerben a könyvelőddel online kapcsolatban állsz. A könyvelőd azonnal láthatja a beérkezett és kimenő számláidat, és azok fizetettségi státuszát, nem szükséges megvárnia, amíg személyesen befáradsz a könyvelő irodába. Könyvelőd az eBIZ felületén keresztül be tudja készíteni a bér- és az adófizetéshez szükséges utalási csomagokat.
 Még mindig havonta jársz a könyvelődhöz?
Még mindig havonta jársz a könyvelődhöz?
Hívd meg könyvelőd az eBIZ-be, hogy ne kelljen minden hónapban személyesen elvinni hozzá számláid. Könyvelőd valós időben láthatja bejövő és kimenő számláid, valamint banki tranzakcióid.
Utalási tételek bekészítése
Utalási tételek bekészítése
Könyvelőd bekészítheti neked utalási aláírásra az aktuális adó- és bér utalásokat, így egy kattintással elintézheted ezeket, könyvelőd pedig láthatja ezen utalások teljesülését.
Kereskedelmi számlák és bankszámla kimutatások exportálása
Kereskedelmi számlák és bankszámla kimutatások exportálása
Könyvelőd pár kattintással exportálhatja az általad kiállított és feltöltött számlákat, továbbá a banki tranzakciós adatokat, ezáltal lényegesen csökkentheti az adatrögzítéssel járó manuális munkát. A Magyarországon használt könyvelő programok jelentős részével már lehetséges kompatibilis módon kinyerni az adatokat.
Kérd ki a könyvelőd véleményét!
Kérd ki a könyvelőd véleményét!
Az eBIZ felületén lehetőséged van véleményeztetni könyvelőddel a költségszámlákat és a kiállított számlákat, így a tartalmi és formai hibázás még időben megakadályozható.
Tárold digitálisan számláidat!
Tárold digitálisan számláidat!
Töltsd fel beérkező számláidat (akár papír alapú vagy e-számla) és tárold azokat digitálisan egy helyen, az eBIZ-ben. Ezeket a számlákat a könyvelőd is láthatja így akár hamarabb elkezdheti ezek könyvelését. Az eBIZ 8 évig digitálisan tárolja ezeket a számlákat!

Alap funkciók, melyek minden csomagban elérhetők

Bárhol, bármikor
Bárhol, bármikor
Legyen Windows, Android, iOS, Linux, Mac, okostelefon, tablet – minden eszközön tudod használni telepítés nélkül!
Banki összekötés
Banki összekötés
Amint összekötöd OTPdirekt vállalkozói netbankoddal, egyből láthatod a banki tranzakcióid és utalhatod bejövő számláid.
Segítőkész támogatás
Segítőkész támogatás
Írj emailt, telefonálj, chatelj Messengeren velünk, kedves és segítőkész szakértőink munkaidőben, azonnal válaszolnak kérdéseidre!
Gyakori frissítések
Gyakori frissítések
2-4 hetente innovatív, új frissítéseket adunk ki a felhasználóink visszajelzései alapján.
Magas szintű banki biztonság
Magas szintű banki biztonság
Az SSL hitelesítés és a szigorú banki biztonsági előírások garantálják adataid biztonságát.
Számla érkeztetés/feltöltés
Számla érkeztetés/feltöltés
Bejövő számláid eBIZ-es partnertől azonnal bekerülnek a rendszerbe, papír és PDF számláid pedig feltöltheted fiókodba.
NAV-ra kész
NAV-ra kész
A NAV adatszolgáltatást megoldjuk helyetted, hogy a számlázás zökkenőmentes legyen számodra.
8 év
8 év
Nem kevesebb, mint 8 évig megőrizzük az általad kiállított és feltöltött számlákat.
Az előfizetést bármikor módosíthatod felfelé, vagy egy hónapos felmondási idővel lemondhatod. Az OTP eBIZ fenntartja magának a jogot, hogy bármikor megváltoztassa árazását. Lásd a használati feltételeinket a részletekért.
“Cégünk élelmiszer nagy-és kiskereskedelemmel foglalkozik immár 7. éve. Az eBIZ szolgáltatást elsősorban számlázásra használjuk. Azért találtuk jó ötletnek ezt a programot használni, mert a bankszámlánkhoz kapcsolódó pénzforgalmat valós időben látjuk, egyszerűen összepontozhatjuk a számlákkal. Az ára is kedvezőnek mondható, továbbá folyamatosan fejlesztés alatt áll. A NAV-val is egyszerűen össze lehetett kötni. ”
Tar Péter Pál
ügyvezető, POS-Food Kft.
“Informatikusként nagy segítség és rendkívül kényelmes, hogy az eBIZ segítségével céges pénzügyeink nagy részét az online térben intézhetem. Ezzel a munkatársak tevékenysége és a könyvelői együttműködés is távolról elosztottan végezhető, hatékonyabb, miközben a teljes folyamatot átlátom a felületen.”
Dávid
ügyvezető, realCity ITS Kft
“Átlátható, innovatív, nagyon szimpatikus, egyszerű, imádom :-)”
Anna
“Ha ki tudom váltani vagy le tudom rövidíteni a munkám során elengedhetetlenül szükséges bizonylatok beszerzésére fordított időigényt, melyhez kapcsolódó szolgáltatásként a bizonylatok könyvelésre is kerülhetnek, mindez a legszigorúbb bank biztonsági feltételek mellett könnyen kezelhető és komfortos felületen történik, melyekhez még közvetlen banki kapcsolat is jár, na azt gondolom, hogy ez lehet a könyvelők álma, megfelelő segítőtársa…, az eBIZ ilyen.”
Frigyes
“Elégedett vagyok az eBIZ-zel, január óta használom. Szeretem, hogy nyomon követhetem egy helyen a kimenő és bejövő számláimat is, láthatom az állapotaikat, sőt magukat a számla-képeket is. Jó, hogy csomagot tudok kijelölni az utalásokhoz, sőt ezeket később is láthatom. Jó, hogy már működik az összepontozás. Jónak találom a gyűjtési, lekérdezési lehetőségeket, habár ez még fejleszthető. A könyvelési funkció szuper, hasznos segítség táblázatba gyűjteni a kimenő- és bejövő számlákat, banki tranzakciókat. Könnyedén tudok ezekkel ÁFÁ-t kalkulálni, keresni akár előző hónapokban történt tranzakciókat is. És hogy NAV-ra kész, és tájékoztat a várható változásokról, ez is nagy előny most.”
Eszter
“Gyors a számla kitöltés, mert felismeri név alapján az Opten-en keresztül a vevői oldalt, nem kell töltögetni a sorokat, teljes kőrű képet ad a vállalkozás pénzügyeiről.”
György
“Az ügyfélszolgálat munkatársai nagyon értik a dolgukat, rendkívül kedvesek és segítőkészek és a lehető legrövidebb időn belül orvosolnak minden felmerült problémát.”
Károly