Vállalkozásoknak Könyvelőknek
BLOG KATEGÓRIÁK

Október 1-től az OTP Bank biztosítja az eBIZ szolgáltatást

2021. augusztus 3.
Olvasási idő: 5 perc

2021.október 1-től az OTP Bank biztosítja az eBIZ szolgáltatást! Az eBIZ kft. ügyfelei a szolgáltatásokat változatlan feltételekkel használhatják a banki integrációt követően is.

Az OTP Bank évtizedek óta elkötelezett a magyar vállalkozások fejlődése mellett, korszerű és teljeskörű funkcionalitással rendelkező szolgáltatásokat biztosít vállalati ügyfelei részére, melyek között meghatározó szerep jut a digitális megoldások fejlesztésének is.

Magyarország legnagyobb bankjaként az OTP bank olyan hátteret ad, amelynek köszönhetően a platform megszokott és kedvelt funkciói mellett várhatóan sor kerül további korszerű digitális megoldások kialakítására is. A cél, hogy egy felületen elérhető legyen minden komplex pénzügyi szolgáltatás

Ha szeretnéd a jövőben is használni az eBIZ szolgáltatást, OTP ügyfélként is

A szolgáltatást használó ügyfelek számára az eBIZ banki integrációja lényegi változást nem jelent, teendőjük mindössze annyi, hogy el kell fogadniuk a módosított szerződési feltételeket a felületen, és a szolgáltatás ára is változatlan marad a közeljövőben.

Az új ÁSZF-et kizárólag a regisztrált cég Adminisztrátor Felhasználója (jellemzően az, aki a céget az eBIZ-ben regisztrálta) fogadhatja el és ezt az elfogadást több cég esetében minden regisztrált cégre külön-külön kell megtenni.

Belépek az eBIZ-be és módosítom a szerződésem

 

Összefoglaló az ÁSZF változásairól:

  • Október 1-től az OTP Bank Nyrt. nyújtja az eBIZ szolgáltatást.
  • A Bank általi átvétel miatt megszűnnek a korábban az eBIZ Kft és a Bank között kiszervezés keretében nyújtott szolgáltatások, ezek a Bank önálló szolgáltatásaként üzemelnek tovább.
  • Az ÁSZF módosításának szabályai az ügyfél számára kedvező módon módosultak, továbbá az eBIZ szolgáltatással kapcsolatos díjak elkülönülten, Díjhirdetmény formájában is közlésre kerülnek a jövőben.
  • Az szerződés felmondásának szabályai módosultak.
  • Az adatkezelési tájékoztató – a GDPR 6. cikk (1) bekezdésének b) pontjában foglalt jogalap szerint (szerződés teljesítése) – immár az ÁSZF részeként kerül elfogadásra

Elolvasom az új Általános Szerződési Feltételeket

És ha nem akarod eBIZ fiókodat OTP Bank ügyfeleként használni:

Ha 2021. augusztus 30-ig nem fogadod el az új szerződési feltételeket, akkor 2021. augusztus 31-én 30 napos határidővel felmondjuk az eBIZ szerződésedet. Ez idő alatt amellett, hogy a szolgáltatást a megszokott módon tudod majd igénybe venni, még az ÁSZF elfogadásra is lesz lehetőséged egészen 2021. szeptember 30. 20:00-ig. Amennyiben ez az elfogadás nem történik meg ebben az időszakban sem, akkor 2021. szeptember 30. 20:00 után a fiókodat zároljuk. Kérjük a határidő előtt mentsd el a fiókodban tárolt adatokat és számlákat, mert a későbbiekben erre nem lesz lehetőséged.

További kérdésed, észrevételed van? Fordulj hozzánk bizalommal az alábbi elérhetőségeken: info@otpebiz.hu vagy +36 1 366 6567

 

LEGFRISSEBB
Egyéb, Frissítés, Hasznos

2021. október 1.-től az OTP Bank keretein belül működik az eBIZ

Egyéb, Frissítés, Funkció, Hasznos

Kezeld könnyen utalásaid az eBIZ-ből

Egyéb, Frissítés, Funkció, Hasznos

Bejövő számlák rögzítése a NAV Online számla rendszeréből

Egyéb, Frissítés, Funkció, Hasznos

Új alapokra helyezve – megújul az eBIZ

Akció, Egyéb, Hasznos

Intézd vállalkozásod pénzügyeit otthonról díjak nélkül néhány kattintással!

Egyéb, Hasznos, NAV bekötés

2021. januártól minden számla számít

Egyéb, Hasznos, NAV bekötés

NAV-ra kész számlázás az eBIZ-zel!

Egyéb, NAV bekötés

Legyél Te is NAV-ra kész!

Hasznos, NAV bekötés

Hogyan regisztráljak a NAV Online Számla rendszerébe 2020-ban?

Akció

Segítség a nehéz időkben