Vállalkozásoknak Könyvelőknek
BLOG KATEGÓRIÁK

Húsvéti rendszerfrissítés

2018. március 29.
Olvasási idő: 5 perc

Folyamatosan sok, hasznos visszajelzés érkezik be hozzánk felhasználóinktól. Ezeket a kéréseket folyamatosan dolgozzuk fel, így a mostani rendszerfrissítés során is igen sok újdonság és finomhangolás került be az eBIZ-be, melyet a felhasználóink kértek tőlünk.

Íme néhány újdonság:

Adj meg egyedi szöveget a kiküldött számlákhoz

A külső e-mail címre történő számla küldéskor a formon megjelenik egy alapértelmezett szöveg, amely az e-mail üzenete lesz. A szöveg tartalmazza a számlát kiküldő személy és cége nevét is az aláírásban. A számlát kiküldő felhasználóként a szöveget tetszőlegesen módosíthatod, átírhatod, személyre szabhatod.


Idegennyelvű e-mail sablonok

A német vagy angol nyelven kiállított számlák esetén, kiküldéskor kiválaszthatod a kiküldött számlaértesítő e-mail nyelvét. Alapértelmezetten a számlanyelvével azonos mező jelenik meg, de ezt egy lenyíló menü segítségével kiküldés előtt meg is változtathatod. A választott nyelvnek megfelelő üzenet-szöveg fog megjelenni az e-mail tárgya és az e-mail szövege mezőben is.

Manuális számlafeltöltés folyamata

A számlafeltöltési opció választásakor, akár a Kimenő- akár a Bejövő számlák nézetből, lehetőséged van eldönteni, hogy bejövő vagy kimenő számlát töltesz-e fel. Ezt követően a folyamat megegyezik az eddigivel. Ezzel kényelmesebbé és gyorsabbá válik a számla feltöltés folyamata.

Bankszámlaszám a szállítói számlákon

Bejövő számla feltöltéskor a szállító partner bankszámlájának megadásakor választhatsz a létező számlaszámok közül (több számlaszám esetén legördülő menüből), beírhatsz további bankszámlát is, vagy, ha nem szerepel számlaszám a feltöltött számlaképen, üresen is hagyhatod ezt a mezőt (ez abban az esetben szokott előfordulni, ha a számla már fizetve van).


Nem fizetett a partner?

A már kiküldött számlák esetén is lehetőséged van a későbbiekben a számlát ismét kiküldeni vagy szükség esetén, fizetési emlékeztetőt küldeni a vevő részére a számlakép feletti „Számla újraküldése” gomb segítségével. A számlaküldés formon a tárgy megváltoztatásával tudsz a számla újraküldés és fizetési emlékeztető között választani.

Küldj számlamásolatot magadnak is

Amikor külső e-mail címre küldesz számlát, akkor a saját eBIZ-ben regisztrált e-mail címed rákerülhet másolatban a számla címzettjei közé, amennyiben ezt az opciót kiválasztod. Így amennyiben a számla címzettje válaszol a számlaértesítő emailre, úgy könnyen és kényelmesen tudtok kommunikálni egymással.

Emellett számos további hasznos finomhangolást végeztünk el, mellyel kényelmesebben és gyorsabban tudod használni az eBIZ-t!

Amennyiben kérdésed, véleményed van az eBIZ-zel kapcsolatban, bátran vedd fel velünk a kapcsolatot a info@otpebiz.hu emailcímen vagy írj üzenetet a Facebookon!

 

LEGFRISSEBB
Egyéb, Frissítés, Hasznos

2021. október 1.-től az OTP Bank keretein belül működik az eBIZ

Egyéb, Hasznos

Október 1-től az OTP Bank biztosítja az eBIZ szolgáltatást

Egyéb, Frissítés, Funkció, Hasznos

Kezeld könnyen utalásaid az eBIZ-ből

Egyéb, Frissítés, Funkció, Hasznos

Bejövő számlák rögzítése a NAV Online számla rendszeréből

Egyéb, Frissítés, Funkció, Hasznos

Új alapokra helyezve – megújul az eBIZ

Akció, Egyéb, Hasznos

Intézd vállalkozásod pénzügyeit otthonról díjak nélkül néhány kattintással!

Egyéb, Hasznos, NAV bekötés

2021. januártól minden számla számít

Egyéb, Hasznos, NAV bekötés

NAV-ra kész számlázás az eBIZ-zel!

Egyéb, NAV bekötés

Legyél Te is NAV-ra kész!

Hasznos, NAV bekötés

Hogyan regisztráljak a NAV Online Számla rendszerébe 2020-ban?