Vállalkozásoknak Könyvelőknek
Regisztráció

ISMERD MEG JOBBAN AZ eBIZ-T!

Regisztráció

Az eBIZ felületén néhány lépésben létrehozhatod felhasználói fiókodat és cégedet, valamint az OTP banki kapcsolat aktiválását követően, regisztrálhatsz és előfizetői szerződést köthetsz vállalkozásod részére.

Megismerem a funkciót

ISMERD MEG JOBBAN AZ eBIZ-T!

Könyvelő és kollégák meghívása

Kollégáiddal közösen használhatod az eBIZ-t, ha meghívod őket az alkalmazásba, továbbá könyvelődet is egy meghívással összekapcsolhatod a cégeddel.

Megismerem a funkciót

ISMERD MEG JOBBAN AZ eBIZ-T!

Számlakiállítás pillanatok alatt

Az eBIZ számlázó segítségével néhány lépésben állíthatsz ki vevőid részére elektronikus vagy papíralapú számlát.

Megismerem a funkciót

ISMERD MEG JOBBAN AZ eBIZ-T!

Számla befogadás feltöltéssel vagy fotózással

Szállítói számládat feltöltheted vagy lefotózhatod, és annak adatait néhány egyszerű lépésben rögzítheted. A befogadott és feltöltött számlákat a számla listanézetben követheted és ki is fizetheted.

Megismerem a funkciót

ISMERD MEG JOBBAN AZ eBIZ-T!

Bejövő számlák kifizetése átutalással

Szállítói számláidat néhány kattintással kifizetheted az eBIZ-ből, anélkül, hogy belépnél az internetbanki felületre.

Megismerem a funkciót

ISMERD MEG JOBBAN AZ eBIZ-T!

Számlák nyomonkövetése, tranzakciókkal való összepárosítása

Vevői számláidat egy felületen fizetettség szerint csoportosítva áttekintheted. Kifizetett számláidat manuálisan is fizetettnek jelölheted.

Megismerem a funkciót

ISMERD MEG JOBBAN AZ eBIZ-T!

Számlabefogadás e-mailből

Szállítóidtól érkezett számláidat közvetlenül az eBIZ fiókodba is érkeztetheted. A szintén eBIZ-használó partnereid számlái közvetlenül a rendszeren belül érkeznek a fiókodba és kerülnek automatikusan feldolgozásra.

Megismerem a funkciót

Legfontosabb funkciók

Számlázás, számlák kezelése
Számláidat az eBIZ számlázó program segítségével állíthatod elő. E-számláid az eBIZ rendszerben hitelesítésre kerülnek. Az eBIZ-t használó partnereid rendszeren belül megkapják a számládat. Számla befogadására is képes leszel, amelyet az eBIZ rendszerben azonnal ki is tudsz egyenlíteni.
Banki integráció
Az eBIZ közvetlen kapcsolatban áll az OTP Bank számlavezető rendszerével, amelynek köszönhetően ezen a felületen képes vagy kimenő, bejövő tranzakcióid nyomon követésére, megtekintheted vállalkozói folyószámlád egyenlegének alakulását, és emellett banki átutalási tranzakciót is indíthatsz és jóváhagyhatsz az eBIZ felületén.
Átutalások kezelése
Az eBIZ-ből közvetlenül kiegyenlítheted szállítói számláidat, anélkül, hogy az internet banki felületre be kellene külön lépned. A fizetendő számláidat közvetlenül átutalási csomagba helyezheted, amely az alkalmazáson belül közvetlenül aláírható. Az aláírt átutalási tételek teljesüléséről, és így a számlák kiegyenlítéséről értesítést kapsz.
Naprakész partner információk
Vevőidről, szállítóidról online információt nyerhetsz, így értesülhetsz arról, ha a partner céged életében jelentős változás áll be. Vevőidnek a késedelmes számlákról értesítést küldhetsz az eBIZ rendszeren belül.
Pénzmozgások követése
Céged pénzügyi helyzetéről naprakész információt és előrejelzéseket is kaphatsz. A könnyen áttekinthető, szemléletes grafikonok segítségével a pénzmozgásokról és a várható bevételekről és kiadásokról tájékozódhatsz.
Könyvelői kapcsolattartás
Az eBIZ rendszerben a könyvelőddel online kapcsolatban állsz. A könyvelőd azonnal láthatja a beérkezett és kimenő számláidat, és azok fizetettségi státuszát, nem szükséges megvárnia, amíg személyesen befáradsz a könyvelő irodába. Könyvelőd az eBIZ felületén keresztül tudja feladni a bérszámfejtéshez és az adóbefizetéshez szükséges utalási csomagokat.

Hogyan igényelhetem?

Rendelkezem OTP vállalkozói folyószámlával
Amennyiben céged OTP vállalkozói folyószámlával és ahhoz tartozó OTP Direkt szerződéssel rendelkezik, az online regisztrációt követően, elkezdheted használni az eBIZ alkalmazást. Most a regisztrációt követő első 90 napban ingyenesen is kipróbálhatod.
Kipróbálom 3 hónapig havidíj nélkül!
Még nincs
vállalkozói számlám
Az eBIZ használata OTP vállalkozói folyószámla, és ahhoz tartozó OTP Direkt szerződés megkötése után válik teljeskörűvé. Ha még nem rendelkezik a céged OTP bankszámlával, az OTP Bank vállalkozói ügyintézői készséggel állnak rendelkezésedre egy mielőbbi vállalkozói bankszámlanyitás céljából.
Ugrás a számlanyitáshoz

Biztonságban vannak az adataim?

Cégadatok banki szintű
biztonsága
Az OTP Bank magasfokú biztonsági elvárásainak megfelelő infrastruktúrája miatt, céged adatait kiemelt biztonságban tudhatod.

Számlatrezor
A magasszintű banki biztonsági sztenderdeknek köszönhetően adataid illetéktelen külső fél számára hozzáférhetetlenek.
Titkosított adattárolás
és feldolgozás
A rögzített adatok kényelmed és biztonságod érdekében feldolgozásra kerülnek, és titkosítottan, illetéktelen fél számára nem értelmezhető módon kerülnek tárolásra az eBIZ rendszerében.
BLOG
Hasznos, NAV bekötés

Hogyan regisztráljak a NAV Online Számla rendszerébe?

Hasznos, NAV bekötés

8 pontban összeírtuk, amit a NAV adatszolgáltatásról tudnod kell

Egyéb

Akiktől a kaméleonnak is volna mit tanulnia, avagy a könyvelők a változás mesterei

Frissítés

Anyák napi rendszerfrissítés

Hasznos

Online számlázó program – online számlázás bárhonnan

Frissítés

Húsvéti rendszerfrissítés

Hasznos

Nem megszünteti, felértékeli a könyvelők munkáját a digitalizáció

Hasznos

Gyakran Ismételt Kérdések – Gy.I.K.

Hasznos, NAV bekötés

Számlázó bekötése a NAV-hoz 2018-ban

Hasznos

Fontos hírek, amik érintik a vállalkozásod – Február