Vállalkozásoknak Könyvelőknek
Digitális Pénzügyi Asszisztens könyvelőknek
Kevesebb manuális munka, több idő az érdemi könyvelésre

 

Tudj meg többet

A könyvelés jövője
Digitális Pénzügyi Asszisztens könyvelőknek

Az eBIZ Digitális Pénzügyi Asszisztens (DPA) hatékony felületet biztosít a könyvelő és ügyfele közötti kapcsolattartásra. Az eBIZ-zel egyszerűbbé válik az adatáramlás, csökkenthet a manuális munka mennyisége, és így a hibázási lehetőség is, hogy a könyvelők valóban a könyvelésre koncentrálhassanak. Természetesen a könyvelők számára könyvelői szerepkörrel ingyenesen!


Ismerd meg jobban!
Miért válaszd az eBIZ-t?
Bárhol, bármikor, bármilyen eszközről
Az eBIZ felhőalapú (nem kell telepíteni) alkalmazással egy felületen érheted el könyvelt ügyfeleid napi pénzügyeit. A legmagasabb banki biztonsági előírásoknak megfelelően.
Utalási tételek bekészítése az ügyfelek részére
Az általad könyvelt ügyfeleid részére közvetlenül bekészítheted az adó- és bérjellegű utalási tételeket, amelyek pénzügyi rendezéséről is tájékozódhatsz.
Kereskedelmi számlák és bankszámla kimutatások exportálása
Ügyfeleid által kiállított és feltöltött számlákat, a banki tranzakciós adatokat egyszerűen exportálhatod, ezáltal lényegesen csökkentheted az adatrögzítéssel járó manuális munkát. Támogatott könyvelő programok, melyekből már lehetséges kompatibilis módon kinyerni az adatokat: RLB60, Kulcs-Soft, Nagy Machinátor, Infotéka, Naturasoft, Hessyn.
Könyvelő és ügyfél között kapcsolattartás új megközelítésben
Az eBIZ felületén lehetőséged van véleményezni a költségszámlákat és a kiállított számlákat., így a tartalmi és formai hibázás még időben megakadályozható.

Együttműködő partnerünk

Akik az eBIZ-t használják

LÉNA

tulajdonos, üzletvezető

“Az eBiz forradalmi a többi számlázó programhoz képest, mert az OTPdirekttel van összekötve. Így, ha érkezik egy teljesítés a megrendelő részéről egyből látom, nem kell bogarászni az OTPdirekt netbankban, hogy ki fizetett és ki nem. Mivel hozzá tudtam kötni a könyvelőmet is az eBIZ-hez, így hozzá is kevesebbszer kell mennem, mert napra készen látja a számláimat és bankszámla kivonatomat.”

FRIGYES

könyvelő

“Ha ki tudom váltani vagy le tudom rövidíteni a munkám során elengedhetetlenül szükséges bizonylatok beszerzésére fordított időigényt, melyhez kapcsolódó szolgáltatásként a bizonylatok könyvelésre is kerülhetnek, mindez a legszigorúbb bank biztonsági feltételek mellett könnyen kezelhető és komfortos felületen történik, melyekhez még közvetlen banki kapcsolat is jár, na azt gondolom, hogy ez lehet a könyvelők álma, megfelelő segítőtársa…, az eBIZ ilyen.”

DÁVID

ügyvezető

“Informatikusként nagy segítség és rendkívül kényelmes, hogy az eBiz segítségével céges pénzügyeink nagy részét az online térben intézhetem. Ezzel a munkatársak tevékenysége és a könyvelői együttműködés is távolról elosztottan végezhető, hatékonyabb, miközben a teljes folyamatot átlátom a felületen.”

BLOG
Funkció

Automata összepontozás

NAV bekötés

Átlátható NAV adatszolgáltatás az eBIZ-ben

Hasznos, NAV bekötés

NAV adatszolgáltatás tapasztalatok

NAV bekötés

BREAKING NEWS – 1 hónap türelmi időt ad a NAV, de…!

Hasznos

A számlázóprogramok lassan véget vetnek a postára rohangálásnak – Nagy Könyvelőteszt II.

Hasznos, NAV bekötés

Hogyan regisztráljak a NAV Online Számla rendszerébe?

Hasznos, NAV bekötés

8 pontban összeírtuk, amit a NAV adatszolgáltatásról tudnod kell

Egyéb

Akiktől a kaméleonnak is volna mit tanulnia, avagy a könyvelők a változás mesterei

Frissítés

Anyák napi rendszerfrissítés

Hasznos

Online számlázó program – online számlázás bárhonnan