Vállalkozásoknak Könyvelőknek
Digitális Pénzügyi Asszisztens könyvelőknek
Kevesebb manuális munka, több idő az érdemi könyvelésre

 

Tudj meg többet

A könyvelés jövője
Digitális Pénzügyi Asszisztens könyvelőknek

Az eBIZ Digitális Pénzügyi Asszisztens (DPA) hatékony felületet biztosít a könyvelő és ügyfele közötti kapcsolattartásra. Az eBIZ-zel egyszerűbbé válik az adatáramlás, csökkenhet a manuális munka mennyisége, és így a hibázási lehetőség is, hogy a könyvelők valóban a könyvelésre koncentrálhassanak. Természetesen a könyvelők számára könyvelői szerepkörrel ingyenesen!


Ismerd meg jobban!
Miért válaszd az eBIZ-t?
Bárhol, bármikor, bármilyen eszközről
Az eBIZ felhőalapú (nem kell telepíteni) alkalmazással egy felületen érheted el könyvelt ügyfeleid napi pénzügyeit. A legmagasabb banki biztonsági előírásoknak megfelelően.
Utalási tételek bekészítése az ügyfelek részére
Az általad könyvelt ügyfeleid részére közvetlenül bekészítheted az adó- és bérjellegű utalási tételeket, amelyek pénzügyi rendezéséről is tájékozódhatsz.
Kereskedelmi számlák és bankszámla kimutatások exportálása
Ügyfeleid által kiállított és feltöltött számlákat, a banki tranzakciós adatokat egyszerűen exportálhatod, lényegesen csökkentve az adatrögzítéssel járó manuális munkát. Támogatott könyvelő programok, melyekbe betöltheted a kimenő számlákat: RLB60, Kulcs-Soft, Nagy Machinátor, Infotéka, Naturasoft, Hessyn.
Könyvelő és ügyfél között kapcsolattartás új megközelítésben
Az eBIZ felületén lehetőséged van véleményezni a költségszámlákat és a kiállított számlákat., így a tartalmi és formai hibázás még időben megakadályozható.

Együttműködő partnerünk

Akik az eBIZ-t használják

PRÁGER KITTI

ügyvezető
Tartalom Neked

"Az eBIZ-t a számlázáson kívül a bejövő számlák rögzítésére és a könyvelővel való információcserére használom. Minden egy helyen van, bárhonnan elérhető és használhatjuk mi, akik számlát adunk és az adminisztratív munkát végzők is. Ráadásul össze van kötve a folyószámlámmal, így még átláthatóbbak a pénzügyeim, ami nagy könnyebbség nekem. Az időm a legnagyobb kincsem és az, hogy nem kell a könyvelőhöz vinni a számlákat, a postára zarándokolni a kiállított számlákkal, több órát takarít meg nekem havonta. "

FRIGYES

könyvelő

"Ha ki tudom váltani vagy le tudom rövidíteni a munkám során elengedhetetlenül szükséges bizonylatok beszerzésére fordított időigényt, melyhez kapcsolódó szolgáltatásként a bizonylatok könyvelésre is kerülhetnek, mindez a legszigorúbb bank biztonsági feltételek mellett könnyen kezelhető és komfortos felületen történik, melyekhez még közvetlen banki kapcsolat is jár, na azt gondolom, hogy ez lehet a könyvelők álma, megfelelő segítőtársa…, az eBIZ ilyen."

Horváth Krisztián

ügyvezető
PROMIUM Kft

"Az OTP eBIZ számunkra egy olyan komplex pénzügyi megoldást kínált, amelyet a könyveléssel egyeztetve választottunk ki és vezettünk be. A felhő alapú megoldás, a mobilkliens, az összetett számlakezelési folyamatok mind vonzónak tűntek, az elmúlt időszak pedig bebizonyította, hogy helyes döntést hoztunk. A vállalkozás pénzügyei átláthatók és követhetők lettek. Egy helyen, egy rendszerben tudjuk adminisztrálni és követni a vállalkozás pénzügyeit. Folyamatosan követhető a számlák státusza. A beérkező számlák archiválásra kerülnek, így azok visszakeresése is felgyorsult. Utaláshoz nem kell külön belépni a banki felületre."

SZABÓ LAJOS

ügyvezető
AV SOFT Kft.

"Nagyon fontos volt számunkra egy olyan számlázó program, ami biztosítani tudja a NAV felé az online kapcsolatot és adatátadást. Az eBIZ azért is jó megoldás, mert a beérkező utalások alapján a pénzügyi teljesítést hozzárendeli a megfelelő számlához, ezzel is egyszerűsítve a kinnlevőségek áttekintését, kezelését. Illetve a bejövő számlák felvezetésével könnyebbé válik a havi ÁFA bevallás elkészítése. A könyvelőnk is hozzáférést kapott a szolgáltatáshoz, így ő is ellenőrizni tudja a könyvelési anyag helyességét."

Somogyi Károly

ügyvezető
Compu Mark Studio

"Az eBIZ pontosan ellátja a feladatát, és beleillik a cégünk által képviselt maximális minőségbe, így még véletlen sem fejlesztettünk hasonlót (pedig megvannak az eszközeink hozzá), de minek fejlesszünk, ha van olyan elérhető szoftver, ami tökéletes és kész van. Ha öt szóval kellene jellemeznem az eBIZ-t, akkor ezt mondanám: rugalmas, dinamikus, online, gyors, egyszerű."

LÉNA

tulajdonos, üzletvezető

"Az eBIZ forradalmi a többi számlázó programhoz képest, mert az OTPdirekttel van összekötve. Így, ha érkezik egy teljesítés a megrendelő részéről egyből látom, nem kell bogarászni az OTPdirekt netbankban, hogy ki fizetett és ki nem. Mivel hozzá tudtam kötni a könyvelőmet is az eBIZ-hez, így hozzá is kevesebbszer kell mennem, mert napra készen látja a számláimat és bankszámla kivonatomat."

DÁVID

ügyvezető,
realCity ITS Kft

"Informatikusként nagy segítség és rendkívül kényelmes, hogy az eBIZ segítségével céges pénzügyeink nagy részét az online térben intézhetem. Ezzel a munkatársak tevékenysége és a könyvelői együttműködés is távolról elosztottan végezhető, hatékonyabb, miközben a teljes folyamatot átlátom a felületen."

BLOG
Egyéb, Hasznos, NAV bekötés

NAV-ra kész számlázás az eBIZ-zel!

Egyéb, NAV bekötés

Legyél Te is NAV-ra kész!

Hasznos, NAV bekötés

Hogyan regisztráljak a NAV Online Számla rendszerébe 2020-ban?

Akció

Segítség a nehéz időkben

Egyéb, Funkció

Teljesítési igazolás az eBIZ-ből

Egyéb

Maradj otthon a járvány időszaka alatt

Hasznos

Azonnali fizetés – tudnivalók

NAV bekötés

Számlázás 2020 – megszűnik a kézi számlatömb?

Funkció

Számlatömb – egyedi számlasorszám használata

Ügyféltörténetek

Aki az eBIZ-ben nem lát előnyt, az szeret adminisztrálni